Speranţă pentru cei cu „bărbăţia” mică. O nouă operaţie măreşte penisul cu până la 5 cm

Un penis de mici dimensiuni poate avea efecte profunde asupra vieţii unui bărbat. Din fericire există speranţă şi nu este vorba despre un tratament miraculos la care se face reclamă pe site-urile pentru adulţi.

Dr. James Elist, un urolog din California, a descoperit o metodă prin care lungimea şi circumferinţa penisului unui bărbat pot fi mărite cu până la cinci centimetri. Este vorba de un implant de silicon care este inserat în organul sexual. Din nefericire, operaţia nu este ieftină şi costă aproximativ 13.000 de dolari.

Bărbaţii pot alege unul din cele trei tipuri de implanturi, de diferite dimensiuni: mare, extra mare şu dublu extra mare. De obicei se începe cu cel mare, dar 10-15% dintre pacienţi revin pentru un „upgrade”, potrivit urologului.

Procedura este similară cu cea folosită la mărirea sânilor, doar că siliconul folosit aici nu are gel în interior. Potrivit medicului, implantul poate fi ţinut fără probleme toată viaţa.

Elist este cunoscut pentru faptul că este primul medic din lume care a făcut o legătură între fumat şi impotenţa sexuală la bărbaţi. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult