Steve Jobs trăiește departe de lumina reflectoarelor, în Egipt? Imaginea care le-a dat de gândit chiar și celor care resping teoria conspirației – FOTO

13.04.2020
Steve Jobs trăiește departe de lumina reflectoarelor, în Egipt? Imaginea care le-a dat de gândit chiar și celor care resping teoria conspirației - FOTO

Despre puține celebrități care au murit nu s-a spus că sunt, de fapt, în viață și trăiesc departe de lumina reflectoarelor. Excepție nu face nici Steve Jobs.

O imagine cu o persoană care seamănă cu fostul șef al Apple a devenit populară pe rețelele de socializare, transmite The Sun. Aceasta ar fi fost făcută în Egipt. În poză apare un bărbat care seamănă cu Jobs.

Acesta nu poartă încălțăminte și pare să se gândească intens la ceva. La mână, bărbatul poartă un ceas clasic, după cum au observat unii internauți. Potrivit lor, Jobs ar fi purtat mai degrabă un Apple Watch.

Steve Jobs a murit în 2011, de cancer, la vârsta de 56 de ani.

Imaginea a apărut pe Facebook în weekend și nu se știe, deocamdată, locul exact unde a fost făcută. „Nu știu ce să zic, nu prea sunt adeptul teoriilor conspirației, dar Jobs ar fi singurul suficient de nebun încât să facă așa ceva (să se retragă din viața publică în acest mod – n.e.)”, a scris un utilizator de Reddit. Altcineva a reamintit faptul că miliardarul era pasionat de Egipt și spiritualitate.

Nu este prima dată când adepții teoriei conspirației susțin că Jobs trăiește. Acum cinci ani s-a spus că omul care a cofondat Apple trăiește în Puerto Rico.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News