STUDIU: Gadgeturile şi serviciile folosite de cei care înşală pentru a comunica cu persoanele cu care au o aventură

05.12.2017
STUDIU: Gadgeturile şi serviciile folosite de cei care înşală pentru a comunica cu persoanele cu care au o aventură
Un studiu realizat de site-ul de aventuri extraconjugale Ashley Madison relevă modalităţile prin care cei care înşală comunică cu persoanele cu care au o aventură. Cercetarea a fost realizată pe un eşantion de 1.500 de utilizatori ai serviciului. 
 
Pe primul loc în topul gadgeturilor şi serviciile folosite pentru a comunica de către amatorii de escapade se situează telefonul mobil personal. Acesta a fost indicat de 66% dintre persoanele care şi-au înşelat partenerul de viaţă şi au participat la sondaj. Procentul ridicat este oarecum surprinzător, deoarece riscul ca aceştia să fie prinşi este mai ridicat în acest caz. Reprezentanţii Ashley Madison spun că sunt multe indicii, legate de telefonul jumătăţii tale, care îţi pot indica faptul că eşti înşelat. Persoana cu care ai o relaţie are mereu istoricul gol în browser, ţine tot timpul telefonul la îndemână sau are puţine mesaje text. 

Pe locul doi a ieşit, în urma sondajului, e-mailul (44% dintre respondenţi au folosit serviciul). Acesta este o modalitate mai sigură decât telefonul mobil personal, deoarece accesul la aceste servicii este mai dificil pentru cei din jurul persoanelor care înşală. 

 
Pe a treia poziţie (20%) s-au situat site-urile şi serviciile de dating, precum Tinder sau Ashley Madison. Acestea oferă propriile servicii de mesagerie. 
 
Reţelele de socializare online s-au situat pe poziţia a patra (18%). Sunt preferate serviciile de direct messaging sau secret conversations, oferite de Instagram sau Facebook Messenger. 
 
Pe locul cinci s-a situat opţiunea „un telefon secret” (11%). Mulţi dintre cei care îşi înşală partenerii au telefoane pe care le folosesc doar pentru acest lucru şi despre a căror existenţă partenerii lor nu ştiu. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video