Tinder: Aceştia sunt bărbaţii doriţi de femei pentru întâlniri romantice

29.02.2016
Tinder: Aceştia sunt bărbaţii doriţi de femei pentru întâlniri romantice

Piloţii, oamenii de afaceri şi pompierii se numără printre cei mai doriţi bărbaţi pentru întâlniri romantice, în timp ce ei preferă în principal fizioterapeute, femei care se ocupă cu designeul de interior şi antreprenoare, potrivit informaţiilor făcute publice de reţeaua online Tinder.

Totodată, profesorii şi modelele se claseză pe poziţii bune, la bărbaţi şi femei deopotrivă, în lista de 15 profesii preferate de utilizatorii reţelei de socializare online Tinder, în ultimele trei luni.

Pe următoarele poziţii în top sunt profesii precum doctor, realizator TV sau radio, profesor, inginer, model, paramedic, student, avocat, antrenor de fitness, consilier financiar, poliţist, militar (pentru bărbaţi) şi reprezentant în domeniul relaţiilor publice, profesor, student, logoped, manager de reţele de socializare, fotomodel, asistentă de stomatologie, asistentă medicală, stewardesă, antrenor de fitness şi agent imobiliar (pentru femei), potrivit The Telegraph.

Deşi aplicaţia de mobil Tinder, ce facilitează în mod distractiv interacţiunea online dintre oameni, se concentreză mai mult pe aspectul fizic al persoanelor, profesia poate, de asemenea, atrage atenţia utilizatorilor.

Aplicaţia destinată întâlnirilor şi întemeierii unor relaţii a prezentat în noiembrie o versiune care le permite utilizatorilor să includă profesia şi informaţiile despre educaţie în configurarea profilului de pe reţeaua Tinder. Reprezentanţii reţelei Tinder susţin că profesia şi educaţia atrag mai multe întâlniri decât simpla fotografie.

„Integrarea informaţiilor despre educaţie şi profesie a fost cerută de cei care au profil Tinder, pentru a permite utilizatorilor să facă alegeri în cunoştinţă de cauză. Am observat că profilurile ce au inclus aceste informaţii sunt mai populare şi, ipotetic, vor avea mai multe cereri de întâlnire”, au mai spus reprezentanţii Tinder.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult