Toţi avocaţii din acest barou au primit un e-mail cu o femeie topless

Toţi avocaţii din acest barou au primit un e-mail cu o femeie topless

Zeci de avocaţi din statul american Utah au avut parte de o surpriză neaşteptată zilele trecute. În căsuţa de e-mail au primit o poză cu o femeie topless. Mesajul respectiv a fost trimis chiar de către baroul Utah State Bar.

 

„Suntem consternaţi. Am deschis o anchetă pentru a vedea cum s-a întâmplat acest lucru”, a declarat John Baldwin, directorul executiv al organizaţiei.

 

Reprezentanţi ai Utah State Bar cred că incidentul a fost cauzat de un angajat „rebel”. Subiectul e-mailului respectiv era despre un eveniment organizat de barou în perioada 8 – 10 martie.

 

Unul dintre avocaţi, Chase Thomas, a deschis e-mailul în timp ce se afla în sala de judecată. „A trebuit să îl şterg mai repede decât o fac de obicei”, a declarat el.

 

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult