Un anunţ online de vânzare pentru un Ferrari galben includea o surpriză

Un anunţ online de vânzare pentru un Ferrari galben includea o surpriză

Un bărbat care a scos la vânzare pe eBay un Ferrari 360 Modena Giallo galben a încărcat o poză mai puţin obişnuită. Printre alte imagini apare şi una în care o femeie îi face, aparent, sex oral şoferului.

 

Nu se ştie, deocamdată, dacă imaginea a fost pusă intenţionat, pentru a-i arăta viitorului proprietar de ce plăceri poţi să ai parte când conduci o asemenea maşină, sau dacă aceasta a ajuns pe site accidental. Între timp anunţul a fost şters, dar cineva se oferise să plătească 50.000 de dolari pe bolid.

 

 

Internauţii au făcut haz de necaz, iar o persoană a scris că poate femeia respectivă pur şi simplu îşi caută telefonul care i-a scăpat sub scaun. „Vine şi ea la pachet cu maşina”, a mai scris cineva.

 

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult