Un bărbat a cumpărat 25 de telefoane iPhone X pentru a-şi cere iubita în căsătorie

Un bărbat a cumpărat 25 de telefoane iPhone X pentru a-şi cere iubita în căsătorie

Chen Ming, un designer de jocuri video din China, a cumpărat 25 de smartphone-uri iPhone X pentru a-şi cere iubita în căsătorie. El a aşezat telefoanele într-o formă de inimă, pe un „pat” de petale de trandafir, iar în mijloc a pus cutiuţa cu inelul.

Apoi, iubita lui Ming a fost adusă de prieteni comuni în locul în care se aflau telefoanele. Se pare că bărbatul a ales această modalitate de a o cere în căsătorie pe aleasa inimii deoarece amândoi sunt mari fani ai jocurilor video mobile şi ai mărcii Apple, iar tânăra are 25 de ani. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unui joc dezvoltat de Ming.

Din fericire pentru tânăr, logodnica lui a acceptat să-i devină soţie.

Potrivit presei chineze, aceasta a fost o cerere în căsătorie foarte costisitoare. Cele 25 de telefoane au costat cel puţin 31.500 de dolari la preţul din China.

Acesta a fost un caz fericit. În urmă cu câţiva ani un alt chinez a cumpărat smartphone-uri iPhone 6 în valoare de 100.000 de dolari, tot pentru a-şi cere iubita în căsătorie. Femeia l-a refuzat, însă, deoarece îşi dorea diamante. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult
Recomandare video