Un bărbat a cumpărat un Porsche cu un cec făcut de el pe computer

03.08.2020
Un bărbat a cumpărat un Porsche cu un cec făcut de el pe computer

Un bărbat din Walton County, statul american Florida, a cumpărat un bolid Porsche cu un cec pe care l-a făcut acasă, pe computer, iar apoi l-a scos la imprimantă.

Casey William Kelley, în vârstă de 42 de ani, a reușit să cumpere mașina de 140.000 de dolari, un model Porsche 911 Turbo, de la un dealer din orașul Destin.

Bărbatul nu s-a oprit și a încercat să cumpere, a doua zi, mai multe ceasuri Rolex folosind aceeași metodă. Atunci, Kelley a fost dat pe mâna poliției.

Bolidul Porsche, raportat ca fiind furat

După ce a vândut mașina, dealerul a încercat să încaseze banii de la bancă, fără succes. A doua zi, mașina a fost raportată ca fiind furată.

În cel de-al doilea caz, magazinul de ceasuri a refuzat să îi dea lui William Kelley produsele până la încasarea banilor. Bărbatul comandase trei ceasuri în valoare de 61.521 dolari. Imediat ce și-au dat seama că au de a face cu un escroc, angajații au alertat poliția.

Kelley a declarat, după ce a fost prins, că a realizat cecurile acasă, pe computerul personal, apoi le-a scos la imprimantă.

Bărbatul este acuzat de furtul unui vehicul, fraudă și de falsificare de bancnote.

Anchetatorii au aflat ulterior că suspectul încercase să scoată și de la o bancă bani cu cecuri false.

Sursa: Law & Crime

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult