Un bărbat a cumpărat un Porsche cu un cec făcut de el pe computer

03.08.2020
Un bărbat a cumpărat un Porsche cu un cec făcut de el pe computer

Un bărbat din Walton County, statul american Florida, a cumpărat un bolid Porsche cu un cec pe care l-a făcut acasă, pe computer, iar apoi l-a scos la imprimantă.

Casey William Kelley, în vârstă de 42 de ani, a reușit să cumpere mașina de 140.000 de dolari, un model Porsche 911 Turbo, de la un dealer din orașul Destin.

Bărbatul nu s-a oprit și a încercat să cumpere, a doua zi, mai multe ceasuri Rolex folosind aceeași metodă. Atunci, Kelley a fost dat pe mâna poliției.

Bolidul Porsche, raportat ca fiind furat

După ce a vândut mașina, dealerul a încercat să încaseze banii de la bancă, fără succes. A doua zi, mașina a fost raportată ca fiind furată.

În cel de-al doilea caz, magazinul de ceasuri a refuzat să îi dea lui William Kelley produsele până la încasarea banilor. Bărbatul comandase trei ceasuri în valoare de 61.521 dolari. Imediat ce și-au dat seama că au de a face cu un escroc, angajații au alertat poliția.

Kelley a declarat, după ce a fost prins, că a realizat cecurile acasă, pe computerul personal, apoi le-a scos la imprimantă.

Bărbatul este acuzat de furtul unui vehicul, fraudă și de falsificare de bancnote.

Anchetatorii au aflat ulterior că suspectul încercase să scoată și de la o bancă bani cu cecuri false.

Sursa: Law & Crime