Un bărbat a spus că a ucis cu mâinile goale o pumă. Necropsia animalului a relevat ceva neașteptat

26.10.2020
Un bărbat a spus că a ucis cu mâinile goale o pumă. Necropsia animalului a relevat ceva neașteptat

Un american a devenit faimos după ce a susținut că a ucis cu mâinile goale o pumă.

Ştirea despre incident a făcut senzaţie. Travis Kauffman, în vârstă de 31 de ani atunci, a devenit celebru după ce a sugrumat o pumă care l-a atacat în timp ce alerga în Horsetooth Mountain Open Space din statul american Colorado.

Citește și: Un băiat de 11 ani a ucis o fetiță de 9 ani care l-a învins într-un joc online

Specialiştii care au analizat corpul neînsufleţit al animalului au constatat, însă, că acesta era un pui cu vârsta de 3-4 luni care mai cântărea aproximativ 10 kilograme la momentul necropsiei.

Kauffman a declarat că lupta cu leul de munte a fost ca un „meci de wrestling”.

Pumele nu atacă de obicei oamenii. În acest caz, vârsta animalului explică de ce acesta l-a considerat pe Kauffman o eventuală pradă.

Chiar dacă era doar un pui, animalul a reușit să îi provoace răni grave bărbatului. Kauffman s-a refăcut complet după incident, iar recent a anunțat că aleargă mai mult ca niciodată.

Zilele trecut un alt alergător a avut o întâlnire neașteptată cu trei pume, în statul american Utah. Kyle Burgess a publicat chiar și o imagine pe Twitter cu mama puilor, furiosă. Din fericire pentru bărbat, a scăpat fără să fie atacat.

Surse: Colorado Sun, Fox News

CITEȘTE ȘI:

VIDEO: Confruntare rară între un tigru şi un urs, filmată într-un safari

Confruntarea dintre o viespe ucigașă și o călugăriță are un final neașteptat – VIDEO

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult