Un bărbat care obţinea imagini indecente de la minore a fost prins după ce a dus telefonul în service

12.05.2016
Un bărbat care obţinea imagini indecente de la minore a fost prins după ce a dus telefonul în service
Poliţiştii britanici au reuşit să prindă un bărbat de 33 de ani care folosea o falsă identitate online pentru a obţine imagini indecente de la minore după ce acesta a dus smartphone-ul la reparat la un centru al operatorului O2. 
 
Bărbatul, numit Jeffrey Roe, şi-a deblocat telefonul, iar după ce a intrat în el un tehnician a observat imagini indecente. S-a uitat mai bine şi a descoperit pe smartphone 55 de directoare cu sute de imagini cu minore aflate în ipostaze indecente. A fost alertată poliţia, iar bărbatul reţinut ulterior. 
 
Anchetatorii au descoprit că acuzatul folosea pe internet o falsă identitate. El se dădea a fi un tânăr de 17 ani. Una dintre victime, în vârstă de 14 ani, i-a trimis în total 102 imagini. Pe două telefoane ridicate de poliţie de la Roe anchetatorii au descoperit 1.695 de imagini cu minore. 
 
 
Bărbatul şi-a recunoscut faptele şi se află acum în arest la Newcastle Crown Court. 
 
Roe a fost suprins când a aflat că fapta sa este pedepsită cu închisoarea. „Voi merge la închisoare? Îmi pare rău!”, a spus în faţa judecătorului. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult