Un bărbat care s-a apucat să taie un copac cu drujba a avut parte de o sperietură

28.07.2020

În timp ce tăia un copac cu o drujbă, un bărbat din Warren County, New Jersey, a observat că lama a trecut printr-un cuib cu cinci pui de raton.

Bărbatul a chemat imediat ajutoare. Au intervenit cei de la organizația Antler Ridge Wildlife Sanctuary, care au preluat cei patru ratoni. Unul dintre animale a fost rănit destul de grav de lama utilajului.

Puiul a fost dus la veterinar. Acestuia îi fuseseră tăiate trei degete de la o lăbuță.

Medicii au reușit să îi salveze membrul puiului, apoi i-au administrat antibiotice. Deoarece nu s-a plâns în timpul operației, micuța femelă a fost numită Patience (trad. – Răbdare).

După ce s-a vindecat, ratonul a fost poreclit Two Toes (trad. – Două Degete). Mai târziu, animalul a început să se cațere din nou singur în copaci, motiv pentru care a fost eliberat în sălbăticie, la fel ca frații lui.

Alte descoperiri ciudate făcute în trunchiuri de copac

Recent, un alt incident în care a fost implicat un utilizator de drujbă s-a viralizat. Un bărbat din Brazilia crede că a descoperit imaginea lui Iisus într-o creangă de copac pe care a tăiat-o.

În urmă cu mai mulți ani, angajaţii de la compania Georgia Kraft Corp. au făcut o descoperire bizară în trunchiul unui copac pe care l-au tăiat. În interiorul acestuia au găsit un câine mumificat.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult