Un bărbat care s-a apucat să taie un copac cu drujba a avut parte de o sperietură

28.07.2020

În timp ce tăia un copac cu o drujbă, un bărbat din Warren County, New Jersey, a observat că lama a trecut printr-un cuib cu cinci pui de raton.

Bărbatul a chemat imediat ajutoare. Au intervenit cei de la organizația Antler Ridge Wildlife Sanctuary, care au preluat cei patru ratoni. Unul dintre animale a fost rănit destul de grav de lama utilajului.

Puiul a fost dus la veterinar. Acestuia îi fuseseră tăiate trei degete de la o lăbuță.

Medicii au reușit să îi salveze membrul puiului, apoi i-au administrat antibiotice. Deoarece nu s-a plâns în timpul operației, micuța femelă a fost numită Patience (trad. – Răbdare).

După ce s-a vindecat, ratonul a fost poreclit Two Toes (trad. – Două Degete). Mai târziu, animalul a început să se cațere din nou singur în copaci, motiv pentru care a fost eliberat în sălbăticie, la fel ca frații lui.

Alte descoperiri ciudate făcute în trunchiuri de copac

Recent, un alt incident în care a fost implicat un utilizator de drujbă s-a viralizat. Un bărbat din Brazilia crede că a descoperit imaginea lui Iisus într-o creangă de copac pe care a tăiat-o.

În urmă cu mai mulți ani, angajaţii de la compania Georgia Kraft Corp. au făcut o descoperire bizară în trunchiul unui copac pe care l-au tăiat. În interiorul acestuia au găsit un câine mumificat.