Un bărbat care susţine că i-a explodat smartphone-ul în mână cere daune de 10.000 de lire de la producător

Autor: Adrian Popa 05.09.2017
Un bărbat care susţine că i-a explodat smartphone-ul în mână cere daune de 10.000 de lire de la producător

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din Marea Britanie, care susţine că i-a explodat smartphone-ul Xperia Z2 în mână, cere daune în valoare de 10.000 de lire sterline de la Sony.

 

Tom Collins a declarat că folosea aplicaţia Facebook Messenger atunci când dispozitivul a luat foc şi i-a ars toate cele cinci degete de la mâna dreaptă. Bărbatul susţine că a avut nevoie de o perioadă de recuperare de trei luni şi că din cauza accidentului şi-a pierdut locul de muncă temporar pe care îl avea.

 

Reprezentanţii Sony susţin că organizaţia nu are nicio vină. Incidentul s-a petrecut pe 24 mai în timpul unei conversaţii pe care Collins o avea cu partenera lui. Smartphone-ul s-a încălzit puternic, iar la un moment dat din el a ieşit o flacără similară cu cele care ies din motoarele rachetelor, potrivit bărbatului. El a adăugat că a stins focul cu sticla de apă pe care o avea lângă pat. 

Modelul Sony Xperia Z2 a fost lansat în aprilie 2014. Terminalul dispune de rezistenţă la apă şi praf şi include baterie de 3.200 mAh.