Un bărbat s-a căsătorit cu propriul smartphone

Un studiu realizat de Kaspersky Lab arăta că pentru mulţi oameni smartphone-ul este mai important decât partenerii de viaţă sau chiar părinţii. Un bărbat a dus dragostea pentru telefonului lui inteligent la nivelul următor şi s-a căsătorit cu acesta la Las Vegas. De la ceremonie nu a lipsit nici simbolul acestor evenimente, un inel. 
 
Citeşte şi: O femeie dispare dintr-o filmare, iar internetul caută explicaţii [VIDEO]
 
„Ne uităm la smartphone pentru a găsi liniştea, pentru a ne clama, pentru a adormi, pentru a ne uşura mintea, iar pentru mine despre asta este vorba într-o relaţie”, a declarat  „mirele”, Aaron Chervenak. „Într-un anumit sens, smartphone-ul a fost cea mai lungă relaţie a mea. De aceea am decis că trebuie să văd cum este să te căsătoreşti cu un telefon”, a adăugat bărbatul. 
 
 
Nu oricine ar fi oficiat această căsătorie, aşa că Chervenak a mers în locul în care au loc cele mai bizare nunţi, Las Vegas. Ceremonia a avut loc pe 20 mai, dar abia acum ştirea s-a viralizat. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult