Un bărbat vrea să dea în judecată Google: aplicația Maps i-ar fi distrus căsnicia

25.05.2020
Un bărbat vrea să dea în judecată Google: aplicația Maps i-ar fi distrus căsnicia

Un bărbat din India a depus plângere la poliție împotriva companiei Google și susține că serviciul Google Maps i-a distrus căsnicia.

R. Chandrasekhar, în vârstă de 49 de ani, dă vina pe serviciul Your Timeline din aplicație pentru problemele pe care le are cu soția. Bărbatul susține că aplicația Google Maps afișează frecvent la secțiunea respectivă locuri în care el nu a fost.

„În ultimele luni soția mea a scanat constant secțiunea My Timeline din Google Maps și refuză să mă lase să dorm deoarece întreabă unde am fost”, a declarat bărbatul, citat de publicația New Indian Express.

Bărbatul a depus plângere împotriva gigantului american la o secție de poliție din districtul în care locuiește.

Anunțul făcut de poliție

Chandrasekhar vrea și despăgubiri de la Google, companie în care soția lui are mare încredere. „Ea crede în Google mai mult decât pe oricine altcineva”, a declarat bărbatul, care a spus că relația lui cu femeia nu a fost ajutată de faptul că rude și prieteni au vorbit cu soția lui pentru a o liniști.

K. Singaravelu, un reprezentant al poliției, a declarat, pentru publicația The News Minute, că primul pas va fi chemarea celor doi soți la secție pentru o discuție cu un consilier în probleme de relații. Dacă această abordare nu va funcționa, poliția va vedea ce este de făcut în continuare, a declarat ofițerul.

Nu este prima dată când Google Maps este motiv de ceartă într-o familie. Un bărbat din Peru a descoperit că soţia l-a înşelat după ce a descoperit, accidental, o imagine în serviciul Google Street View din cadrul platformei.

CITEȘTE ȘI: Cum poți vedea cât de aglomerat este un supermarket Mega Image sau Lidl cu ajutorul Google Maps

CITEȘTE ȘI: Huawei are acum o alternativă la Google Maps direct în App Gallery

CITEȘTE ȘI: Un bărbat a creat ambuteiaje virtuale pe Google Maps plimbând un căruţ pe străzile din Berlin

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult