Un clip controversat cu cunoscuta jurnalistă britanică Helen Skelton circulă pe internet. Unele surse susţin că a fost victima unui hacker

Un clip controversat cu cunoscuta jurnalistă britanică Helen Skelton circulă pe internet. Unele surse susţin că a fost victima unui hacker
Un clip video cu cunoscuta jurnalistă Helen Skelton de la BBC a apărut pe site-urile pentru adulţi. Înregistrarea a fost făcută în urmă cu 16 ani, pe când femeia avea doar 17 ani. În clip, Helen apare făcând plajă topless pe o plajă din Franţa, în 2001. 
 
Autorităţile suspectează că înregistrarea a fost făcută de un voyeur şi a fost publicată pe internet deoarece femeia a devenit foarte cunoscută între timp. Este posibil ca cel care a făcut clipul să fi primit o sumă mare, de la o companie de producţie de conţinut pentru adulţi, pentru acesta. Sunt şi surse care susţin că Skelton deţinea clipul, iar acesta i-a fost furat în urma unui atac informatic. 
 
Skelton este foarte stresată de acest incident, potrivit apropiaţilor, şi face tot ce poate pentru a înlătura clipul de pe internet. Ea susţine că nu ştia de existenţa înregistrării. 
 
 
Skelton nu este străină de controverse. În două emisiuni în care a acoperit Jocurile Olimpice de la Rio, Helen a fost criticată pentru fustele prea scurte pe care le-a purtat. 
 
În acest moment prezentatoarea se află la Rio, iar după ce se va întoarce este aşteptată de şefi, care doresc să aibă o discuţie cu ea referitoare la clipul devenit viral. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video