Un cuplu a dat în judecată fotograful de la nuntă. Iată ce au primit pe CD de la el

Steph şi Paul Unwin s-au căsătorit de curând, iar la nuntă, ca orice cuplu, au angajat un fotograf.

Steph şi Paul Unwin s-au căsătorit de curând, iar la nuntă, ca orice cuplu, au angajat un fotograf, numit David Kilcourse, găsit pe Facebook.

 

Acum, cei doi soţi l-au dat în judecată pe Kilcourse, deoarece acesta, în loc să-i fotografieze pe ei, s-a concentrat pe două domnişoare de onoare, pe care le-a imortalizat în ipostaze sexy pe tot parcursul nunţii.

 

 

Familia Unwin i-a cerut lui Kilcourse CD-ul cu imaginile, care nu mai venea. Fotograful trebuia să editeze pozele şi să realizeze şi două albume foto. Când au primit, în cele din urmă, discul cu fotografiile, acestea erau needitate. Mai mult, mireasa apărea în 70 de imagini, iar mirele în doar 11. În schimb, două domnişoare de onoare erau prezente în aproape 100 de imagini, de multe ori în ipostaze provocatoare, în care fotograful le-a surprins fără ca ele să ştie.

 

 

Părinţii celor doi miri nu apăreau în nicio fotografie. Fotograful a dat vina pe vremea rea pentru rezultatul dezastruos al muncii lui de la nunta respectivă.

 

 

Judecătorul l-a obligat pe Kilcourse să le plătească celor doi soţi 850 de dolari.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult