Un electrician a făcut o descoperire bizară în India

Un electrician a făcut o descoperire bizară în India

Un electrician din India a descoperit un corp neînsufleţit de animal care i-a lăsat pe cercetători fără cuvinte. Vietatea, care are încă pe oase carne, seamănă cu un dinozaur. Rămăşiţele au fost descoperite într-o incintă dintr-o substaţie electrică, nedeschisă de 35 de ani, din oraşul Jaspur din India.

Corpul animalului, care are o lungime de 28 cm, a fost trimis la o universitate pentru a fi analizat cu atenţie. Se va face şi o datare cu Carbon-14 pentru a se vedea când a trăit vietatea. Cercetătorii spun că rămăşiţele unui dinozaur nu se puteau păstra în stare atât de bună după zeci de milioane de ani de la dispariţia speciilor non-aviare.

Animalul misterios are o formă care seamănă cu cea a dinozaurilor Deinonychus, Coelophysis şi Dromaeosaurus.

Deinonychus

Descoperirea din India vine la puţin timp după ce a fost găsită o picătură de sânge de dinozaur într-o bucată de chilimbar.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult