Un incident OZN surprins de un avion militar F/A-18 Hornet a fost declasificat

Un incident OZN surprins de un avion militar F/A-18 Hornet a fost declasificat

Un avion militar multirol F/A-18 Hornet a surprins, în 2015, un obiect miseterios care se deplasa cu mare viteză deasupra Oceanului Atlantic. Înregistrarea a fost declasificată.

 

Aeronava se afla la o altitudine de aproximativ 7.600 de metri când senzorii au detectat obiectul. Când reuşeşte să îl prindă pe camera avionului, pilotul exclamă: „Oau! L-am prins!”. Apoi adaugă: „Ce naiba este asta?”.

 

 

Clipul a fost publicat de organizaţia privată To the Stars Academy of Arts & Science, care nu a oferit detalii despre modul în care a fost obţinut. 

 

 

În decembrie anul trecut, armata americană a confirmat că a existat un program care ancheta incidentele OZN, dar că a fost oprit în 2012 din lipsă de fonduri.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult