Un joc Arcade pentru Microsoft Surface

18.09.2007
Un joc Arcade pentru Microsoft Surface

Un joc care să folosească abilităţile deosebite ale măsuţei Microsoft Surface era exact ceea ce comunitatea gamerilor din întreaga lume aştepta de la gigantul american. Joculeţul vine însă din Japonia şi este un RPG arcade pe bază de cărţi de joc, asemănător celor din seria „Dungeons and Dragons”.

Ok, şi care e legătura între un board-game şi Microsoft Surface? E simplu, cărţile de joc interacţionează cu interfaţa Surface, care le „recunoaşte” şi reacţionează în funcţie de atributele acestora. Plasând pe masă diverse cărţi în diverse combinaţii, veţi putea să vă învingeţi adversarul sau să ieşiţi pe uşa din dos, întreaga bătălie fiind acum afişată pe un al doilea Surface, ce are rol de câmp de bătaie.

Aplicaţia este disponibilă în Japonia, însă datorită popularităţii jocurilor de acest gen în întreaga lume, ne putem aştepta să vedem şi versiuni pentru piaţa americană sau europeană. Singura problemă va fi achiziţia a două Surface-uri, pe lângă care cărţile de joc speciale, ce costă în prezent cam 3 euro setul de 4 bucăţi, vor reprezenta o cheltuială infimă.

Joc Arcade pe Surface

Urmărește Go4IT.ro pe Google News