Un telefon mai… rece

11.05.2007
Un telefon mai... rece

Dacă v-aţi săturat să citiţi despre cele mai noi telefoane inteligente, cu cele mai tari funcţii, cu o cameră de „n” megapixeli, ecran color şi calitate a sunetului MP3 deosebită, atunci trebuie să citiţi acest articolaş.

Ce ziceţi de un telefon în formă de sticlă de bere? Cum românul este un mare iubitor al acestei băuturi „răcoritoare”, sigur aţi dori să îl aveţi. De menţionat că este un telefon fix, din păcate, asa că nu îl veţi putea folosi în mijloacele de transport în comun. Dar pe de altă parte e bine, pentru că probabil nu aţi fi fost primit la terasă cu el, pe motiv că: „Nu aveţi voie cu băutură de acasă”. 

Chiar dacă este simplu, telefonul are o seamă de funcţii necesare unui astfel de dispozitiv: tastatură pentru formatul numerelor, opţiuni pentru nivelul soneriei, tastă de reapelare, LED indicator pentru convorbiri. Destule pentru un telefon fix.

O să spuneţi că aşa ceva se găseşte probabil şi la bazar. E posibil să aveţi dreptate, pentru că şi acesta este făcut în China. Până una alta, nu ne rămâne decât să punem telefonul, pardon, berea la rece, în asteptarea zilelor toride care vor urma…

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News