Un vicepreşedinte al unei mari companii de divertisment este acuzat că a filmat femei la metrou cu o cameră ascunsă

Un vicepreşedinte al unei mari companii de divertisment este acuzat că a filmat femei la metrou cu o cameră ascunsă

Un vicepreşedinte al Live Nation, una dintre cele mai mari companii de divertisment din lume, a fost prins în timp ce filma la metrou femei pe sub fustă cu ajutorul unui stilou cu cameră. Pe mediile de stocare ale lui Andrew Macrae, în vârstă de 43 de ani, oamenii legii au descoperit 50.000 de astfel de imagini. Mai mult, au aflat că bărbatul filma şi fotografia în secret o vecină. Live Nation l-a concediat pe Macrae.

Fostul vicepreşedinte al companiei, care este căsătorit, a fost prins de un poliţist aflat în afara programului. Detectivul se afla într-o staţie de metrou din Londra când a observat că un bărbat şi-a pus geanta de laptop suspect de aproape de picioarele unei femei care era îmbrăcată în fustă. Când s-a uitat cu atenţie a observat un stilou suspect. Poliţistul l-a urmărit pe bărbat şi a văzut că a făcut acelaşi lucru în apropierea unei alte femei.

Când poliţistul l-a abordat, Macrae a recunoscut că stiloul respectiv includea o cameră. Iniţial, bărbatul a susţinut că a început să facă astfel de poze „în urmă cu zece zile”, dar pe un hard disk care îi aparţine suspectului au fost descoperite imagini de acest fel realizate în ianuarie 2013.

Să-i faci unei femei o poză sub fustă fără acordul ei nu este ilegal în Marea Britanie. Problema a fost recent adusă în prim plan după ce o tânără a lansat o petiţie online pentru schimbarea legislaţiei, care a strâns deja zeci de mii de semnături. Totuşi, în trecut alte persoane au fost pedepsite pentru acţiuni similare în Anglia şi Ţara Galilor. Depinde, însă, cum interpretează judecătorul legea.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult