Zgarda cu GPS – o posibilă călăuză pentru Dinamo către Champion’s League

11.09.2007
Zgarda cu GPS – o posibilă călăuză pentru Dinamo către Champion’s League

De ce să fii tu singurul care se bucură de ultimele telefoane, PMP-uri şi alte gadgeturi? Nu fii zgârcit şi dovedeşte-i câinelui tău că ai sentimente, cumpăra-i zgarda Petscell, cu telefon şi GPS. Nu doar că vei avea parte de conversaţii wireless, dar vei fi sigur ca Bethoveen e în regulă, atunci cand instinctul îl îndeamnă la mai multă libertate de mişcare.

Petscell dispune de o serie de facilităţi interesante, cum ar fi “geo-fence” – în momentul în care câinele părăseşte spaţiul stabilit, aparatul începe să emită semnale de avertizare. Tu nu sta degeaba, apelează şi cheamă-l înapoi la ordine. Este foarte simplu pentru că Petscell are opţiunea “răspuns automat” implicit activată. Oricum, cred că altfel nici nu se putea.

Cât despre “problema” cu apa, lasă-l pe Bethoveen să se balaceasca în voie, zgarda este subacvatică. La cei 499$ pe care trebuie să-i scoţi din buzunar, era şi cazul să fie aşa. Noi redactorii, sperăm ca urmatoarea versiune să aducă mai multe îmbunătăţiri, una dintre ele fiind introducerea unui sistem GPS complex care să ghideze Dinamo către Liga Campionilor. Altă soluţie nu se întrevede…

Zgarda cu GPS

Zgarda cu GPS

Urmărește Go4IT.ro pe Google News