Revolut anunță Ultra, un nou plan tarifar, mai scump și decât Metal

28.01.2022
Revolut anunță Ultra, un nou plan tarifar, mai scump și decât Metal

Revolut a anunțat că va lansa un nou plan financiar pentru serviciile sale, dedicat unui public exclusivist. Acesta se numește Revolut Ultra și va fi adăugat în ofertă pe lângă variantele Plus, Premium și Metal, care există deja de mai multă vreme și costă 15, 30, respectiv 55 lei pe lună. Se pare că ideea din spatele Ultra este să asigure pentru clienții revolut beneficii sub formă de cashback la achiziții de la brand-uri din zona de lux, cât și acces la lounge-uri din aeroporturi, beneficiu „moștenit” cel mai probabil de la abonamentul Metal, care oferă deja asta de câțiva ani.

Revolut Ultra este dedicat celor care frecventează magazine și servicii de lux

Anunțul nu spune nici cât costă noul abonament Ultra și nici când va fi disponibil în mod oficial. Cert este că planul din prezent este ca o parte dintre clienți să primească acces prioritar, pe baza unei liste de așteptare. Deja Revolut a pornit înscrierile pe site-ul său, unde clienții deja existenți se pot înscrie cu numărul de telefon pentru a primi informații noi despre Ultra atunci când vor fi disponibile. Se pare că există și o ofertă pentru cei care vor primi acces înainte de lansarea oficială.

Dacă te înscrii pe listă și primești notificarea că poți testa Revolut Ultra înaintea publicului larg, ai șapte zile la dispoziție să activezi acest plan tarifar. Revolut spune că va oferi în prima lună de acces prioritar 5% cashback pentru toate achizițiile fizice și virtuale, dar cu o limită: prețul abonamentului Ultra pe luna respectivă. Practic, poți avea Ultra gratuit în prima lună, în funcție de câte cumpărături faci în acea perioadă.

Alte avantaje ale planului Ultra, pe lângă cele pe care deja le include Metal (precum accesul la lounge-uri) și cashback la cumpărături de la magazine de lux, ar fi accesul la servicii diferite de investiții prin intermediul Revolut. Nu este clar exact ce înseamnă asta, întrucât inclusiv utilizatorii „free” pot cumpăra acțiuni sau criptomonede direct din aplicația Revolut, dar sunt menționate costuri avantajoase, deci probabil că ar putea să apară niște reduceri de comisioane pentru abonații Ultra.

Conform anunțului oficial, Revolut pare că plănuiește să extindă beneficiile acestui abonament în timp.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult