Garduri din plastic

11.10.2021
Garduri din plastic

Dacă tocmai te-ai mutat în casă nouă și ai nevoie de un gard nou sau vrei să-l înlocuiești pe cel vechi, necesitatea angajării unui meșter profesionist pentru construirea unui gard este un subiect ce trebuie tratat cu maximă importanță.

Alegerea unui gard din plastic este una potrivită datorită garanției unei durate de viață de până la 25 de ani, fără costuri suplimentare de întreținere. Acest lucru se datorează utilizării celor mai bune materii prime și a  aditivilor potriviți pentru fabricarea gardului.

Orice tip de gard necesită o atenție sporită în realizare, cu atât mai mult atunci când alegi garduri din plastic, pentru că montarea unui gard din plastic pretinde folosirea mai multor unelte necesare pentru pregătirea și montarea profilelor și a scândurilor.

Garduri din plastic – costuri de achiziție și montaj

Când decizi să realizezi un gard din plastic, trebui să ai în vedere bugetul propus. De cele mai multe ori bugetul inițial se depășește, deoarece pe parcursul lucrării apar tot felul de nevoi, de la șuruburi în plus, profile sau chiar câteva scânduri. Însă, pentru a avea o idee cât de cât exactă despre costurile de achiziție și montaj, este bine să apelezi la un profesionist, care te va ajuta cu toate informațiile de care ai nevoie.

Trebuie să știi că, în funcție de modelul de gard din plastic ales, costurile variază de la 400 la peste 600 de lei/ml. La acestea, se adaugă și costul pentru montaj, care de asemenea se situează între 30 lei/ml și peste 60 lei/ml, în funcție de dimensiunea gardului și elementele pentru finisaje decorative.

Platforma Wilio îți pune la dispoziție meșteri cu experiență, care te pot ajuta la executarea în mod corect a gardului din plastic și îți pot da cele mai bune sfaturi în materie de calitatea materialelor pe care să le alegi. Foarte mulți vin cu tine la cumpărături pentru a fi siguri că veți procura toate materialele de care aveți nevoie. Desigur, fac acest lucru constracost. Dar efortul merită, pentru că la finalul lucrării vei avea un gard stabil, estetic și durabil.

Totodată, un meșter priceput știe că pentru siguranța gardului, este necesară montarea unor elemente de rigidizare.

Garanția unei lucrări excepționale

Prin intermediul Wilio ai certitudinea unei lucrări excepționale, deoarece aici vei găsi peste 20 000 de meșteri specializați în domeniul gardurilor din plastic. După ce introduci detalii legate de lungimea gardului, model, culoare, dar și alte informații, în doar câteva minute vei primi mai multe oferte de preț garduri din plastic de la meșteri, tu trebuind doar să o alegi pe cea potrivită, și desigur, meșterul care e mai aproape de tine.

Garanția lucrării o poți afla din start dacă vizualizezi secțiune de review-uri ale clienților respectivului meșter. Review-urile sunt de mare ajutor atunci când alegi un profesionist, pentru că ele îți pot influența decizia. Totuși, pe Wilio absolut toți meșterii sunt verificați în detaliu, pentru ca tu să nu te confrunți cu neprofesioniști.

Avantaje garduri din plastic

Avantajul major al construiri unui gard din plastic îl reprezintă durabilitatea acestuia pe termen lung, până la 25 de ani. Chiar dacă în momentul realizării lui costurile sunt mai ridicate, trebuie să ai în vedere faptul că pe termen lung costurile de mentenanță sunt zero.

Estetica gardului reprezintă un alt avantaj. În funcție de modelul ales, un gard din plastic care să fie în concordanță cu fațada casei, pot crea o ambianță plăcută și un văz estetic frumos.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult