Meridian Ferrari F80 – sistemul audio care se asortează cu un Enzo

19.05.2008
Meridian Ferrari F80 – sistemul audio care se asortează cu un Enzo

Meridian este un nume cunoscut în segmentul audio premium, fiind un brand britanic exclusivist care se remarcă printre altele construcţia manuală a dispozitivelor audio. Sistemul audio „transportabil” F80 a fost creat în colaborare cu Ferrari, fiind decorat cu binecunoscutul căluţ italian. Într-o carcasă destul de compactă este inclus un ansamblu audio de tip 2.1 cu o putere totală de 80 W. Din câte se pare, aportul companiei italiene a constat doar în livrarea siglei, a căluţului şi a celor cinci culori specifice maşinilor.

Meridian Ferrari F80 - un sistem audio exclusivist

Meridian F80 nu este însă un simplu sistem 2.1. El dispune de un CD/DVD player şi poate fi folosit atât pentru a asculta muzică, cât şi pentru a viziona filme pe un ecran conectat la portul S-Video. Dispozitivul poate ţine loc şi de ceas deşteptător cu radio, ecranul LCD frontal fiind suficient pentru a afişa informaţiile specifice. Din motive greu de înţeles, F80 este considerat de producător sistemul audio perfect pentru PC. Probabil că ar trebui plasat în spatele monitorului pentru a percepe sunetul stereo.

Meridian Ferrari F80 - conectorii

Aparatul cântăreşte nu mai puţin de 6,5 kg, iar dimensiunile carcasei sunt de 40,8x23x18,5 cm. Ca şi cu alte ocazii, am păstrat la sfârşit cireaşa de pe tort: preţul. Să spunem doar că, atunci când îţi permiţi un Ferrari Enzo, vei putea plăti lejer 2.995 $ pentru un sistem audio premium ce poartă aceeaşi siglă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News