Sisteme Hi-Fi Sony – pentru petreceri simandicoase

Sisteme Hi-Fi Sony - pentru petreceri simandicoase

De astăzi, Sony pune la dispoziţia petrecăreţilor stilaţi două sisteme audio Hi-Fi de casă (Giga Juke) cu Hard-disk şi funcţie de copiere a pieselor audio de pe CD, player MP3, radio sau uzatele / demodatele / uitatele casete şi viniluri. Pentru posesorii de iPod, ambele vin cu dock integrat compatibil cu majoritatea playerelor Apple.

Modelul NAS-SC55PKE îţi oferă o echipare completă, cu 80 GB spaţiu de stocare (40.000 de piese în format ATRAC) şi modul wireless ce permite transmiterea semnalelor la maximum cinci playere simultan (unul este inclus în pachet). Partea bună este că de la server poţi seta playlist-ul pentru fiecare destinaţie în parte, ceea ce înseamnă practic cinci camere în care răsună cântece diferite. Opţiunea se dovedeşte utilă în cazul petrecerilor mari – probabil că dacă te retragi cu iubita într-un loc mai intim nu ţi-ai dori să fii perturbat de către vocea “suavă” a lui Marilyn Manson. Bineînţeles, sistemul Hi-Fi Sony permite şi ascultarea aceloraşi piese simultan pe cele cinci playere de cameră – trebuie doar să activezi modul “Party”. Amplificatorul principal are o putere de 100 W, iar player-ul wireless oferă maximum 20 de Waţi.

Sony, Giga Juke, Hi-Fi, NAS-SC55PKE

Giga Juke NAS-E35HD, versiunea mai modestă propusă de Sony, nu dispune de conectivitate wireless, are un amplificator de 60 W şi poate stoca doar 15.000 de cântece deşi capacitatea HDD-ului este tot 80 GB. Aceasta din cauză că modelul în cauză nu recunoaşte formatul ATRAC. Ripping-ul discurilor audio se face la 4x (faţă de 16x pentru NAS-SC55PKE), iar transferul este şi el mai lent. În concluzie, nu merită efortul.

Sony, Giga Juke, Hi-Fi, NAS-E35HD

Sistemele Sony Giga Juke vor fi disponibile în Europa din martie, dar preţurile rămân deocamdată un mister.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News