Sony HES-V1000, media center Blu-ray

06.09.2007
Sony HES-V1000, media center Blu-ray

Vă amintiţi de vremurile în care aveaţi zeci şi sute de CD-uri, iar căutarea celui necesar era un chin? Sony anticipează că pe viitor veţi avea colecţii impresionante de discuri Blu-ray, iar pentru a vă scuti de eforturi inutile, a prezentat un media center impresionant, HES-V1000.

Avem de fapt un mini turn dotat cu harddisk de 500 GB şi capabil să „jongleze” cu nu mai puţin de 200 discuri Blu-ray. Mă îndoiesc că cineva are o colecţie atât de impresionantă, pentru că nu cred că au apărut atâtea titluri pe Blu-ray până în prezent, dar e bine să fiţi pregătiţi. Pe unitatea de stocare puteţi înghesui până la 140 ore de filme sau 40.000 melodii, toate materialele urmând a fi redate apoi cu ajutorul unor dispozitive externe aferente: ecrane LCD, sisteme de sunet.

Streaming-ul datelor este wireless, aşadar scăpăm de firele deranjante. O singură unitate HES-V1000 poate interacţiona cu până la 10 dispozitive diferite, aşadar poate distribui materialul multimedia în întreaga casă, satisfăcând gusturile tuturor membrilor familiei.

Sony HES-V1000 Sony HES-V1000

Pe lângă redarea filmelor full HD (1080p) şi a pieselor audio, media centerul beneficiază şi de aplicaţii pentru realizarea unor slide-show-uri deosebite, perfecte pentru a prezenta pozele de vacanţă prietenilor pe plasma din camera de zi, într-un mod mai ieşit din comun.

Cât despre preţ... Eh, 3500$ Dar când ai o casă echipată cu sisteme multimedia de zeci sau sute de mii de dolari, o astfel de sumă este infimă pentru un media center ca Sony HES-V1000.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News