Inovaţiile iernii: Trei gadgeturi noi pe care să le ai mereu lângă tine

22.11.2019
Inovaţiile iernii: Trei gadgeturi noi pe care să le ai mereu lângă tine

Marile companii se întrec să ofere utilizatorilor funcţii futuriste, specificaţii tehnice îmbunătăţite, tehnologii şi inovaţii care ne ajută în toate aspectele vieţii. 

În rândurile de mai jos am selectat trei gadgeturi lansate de curând, dispozitive care merită un loc permanent în arsenalul nostru de iarna. 

1. Noul iPhone, pentru cei ce vor să surprindă cât mai clar nuanţele iernii

iPhone 11 şi iPhone 11 Pro sunt smartphone-urile care au stârnit cel mai mult interes, şi pe bună dreptate. Noile iPhone-uri sunt perfecte pentru cei care vor să aibă mereu la ei o cameră de filmat capabilă, pentru cei pasionaţi de fotografie, dar şi pentru cei obsedaţi de selfie-uri şi de instastory-uri.

2. Fitbit Versa 2 e ceasul smart bun şi la sală şi la party

Noul gadget produs de Fitbit e gândit pentru cei care şi-au propus să-şi petreacă iarna făcând mişcare pentru un corp perfect, pentru cei care nu au de gând să lase vremea mai friguroasă să le strice cheful de distracţie, dar şi pentru cei care abia aşteptau iarna pentru a se odihni mai mult. Fitbit Versa 2 are funcţii avansate de monitorizare a activităţii fizice şi o baterie care ţine mai mult de cinci zile.

3. IQOS 3 DUO transformă modul în care consumi tutunul

Acest gadget din lista noastră se adresează exclusiv fumătorilor adulţi care vor să facă o schimbare în bine atunci când vine vorba despre obiceiurile lor şi care, în acelaşi timp, pun preţ pe tehnologiile de ultimă oră şi pe inovaţie. IQOS este rezultatul a peste 14 ani de cercetare şi a unei investiţii de peste 6 miliarde de dolari. Aflat deja la a patra generaţie de dispozitive, IQOS evoluează constant, adaptându-se nevoilor fumătorilor adulţi. 

Datorită tehnologiei inovatoare, IQOS nu arde tutunul, ci doar îl încălzeşte. Prin folosirea unei lamele speciale, tutunul este încălzit până la o temperatură de maximum 350° C, eliminând fumul, scrumul şi lăsând în urmă mai puţin miros.

IQOS 3 DUO este cea mai nouă inovaţie din portofoliu, care menţine designul rafinat al IQOS 3, adăugând o nouă culoare inspirată de nuanţa metalului „cupru”. 

Cea mai importantă îmbunătăţire când vine vorba de utilizare constă în „stiloul” IQOS 3 DUO, care oferă utilizatorilor posibilitatea de a alege cum vor să folosească dispozitivul: o singură dată sau de două ori, stiloul oferind acum două utilizări consecutive, fără reîncărcarea în prealabil.  

Sistemul IQOS Protect Plus™ îşi spune cuvântul când vine vorba de fiabiliate, IQOS 3 DUO fiind proiectat să funcţioneze în parametri optimi într-o gamă largă de temperaturi, de la 0⁰C până la 50⁰C, iar carcasa exterioară robustă oferă rezistenţă la şoc.

Potrivit unor date puse la dispoziţie de PMI, în medie, 70% dintre fumătorii care trec la IQOS renunţă la ţigări, ceea ce face ca IQOS să fie cea mai convingătoare alternativă fără fum în prezent.

PMI a afirmat că intenţionează ca până în 2025, cel puţin 40 de milioane de fumători de ţigări produse de PMI, care altfel ar continua să fumeze, să facă trecerea la produse fără fum, iar cel puţin 30% din volumul total al producţiei să fie reprezentat de produse fără fum.

IQOS 3 DUO este disponibil pe piaţa din România din toamnă 2019 şi vine la pachet cu o culoare în ediţie limitată, respectiv arămie, sau copper.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult