Google a lansat Imagen 2. Ce funcții oferă generatorul de imagini

14.12.2023
Google a lansat Imagen 2. Ce funcții oferă generatorul de imagini

Google a lansat recent Imagen 2, o versiune avansată a tehnologiei sale de generare de imagini, care are capacitatea de a transforma textul în imagini. Această unealtă, parte a Vertex AI din cadrul Google Cloud, a fost dezvoltată folosind tehnologia Google DeepMind, oferind o calitate îmbunătățită a imaginii și o serie de noi funcții. Imagen 2 este acum disponibil pentru clienții care folosesc Vertex AI, o componentă a Google Cloud.

Versiunea îmbunătățită aduce funcții care le permit utilizatorilor să creeze imagini de top, utilizând doar un prompt de text. Dezvoltat folosind tehnologia Google DeepMind, Imagen 2 oferă o calitate semnificativ îmbunătățită a imaginii și o serie de caracteristici care permit dezvoltatorilor să creeze imagini pentru cazurile lor specifice de utilizare.

Principalele caracteristici ale Imagen 2 includ:

Printre cele mai bune caracteristici oferite de Imagen 2 se află generarea de imagini clare și atractive din text, scrierea precisă a textului în diferite limbi pe imagini, crearea de logo-uri pentru companii și produse și plasarea acestora pe imagini, răspunsuri la întrebări despre conținutul imaginilor și scrierea de descrieri detaliate și generarea de imagini în mai multe limbi, inclusiv chineză, hindi, japoneză, coreeană, portugheză, engleză și spaniolă. Astfel, unealta este una completă și, per-total, putem observa că este opera celor de la Google, unul dintre giganții tehnologiei din ziua de astăzi.

În plus, Imagen 2 pune accent pe siguranță și confidențialitate. Acesta include funcții speciale care asigură că imaginile create respectă regulile Google privind responsabilitatea și siguranța. De asemenea, utilizatorii Imagen 2 vor beneficia de asistență suplimentară din partea Google în cazul unor probleme legale legate de imaginile create.

De asemenea, companii de renume precum Snap, Shutterstock și Canva folosesc deja această tehnologie. Fața de versiunea anterioară, Imagen 2 este, cu siguranță, o unealtă mult mai avansată și o vom observa în din ce în ce mai mult aplicații.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult