Rutinele de inteligență artificială Galaxy AI, disponibile acum și pe telefoane Samsung mai vechi. Ce modele primesc acest update

28.03.2024
Rutinele de inteligență artificială Galaxy AI, disponibile acum și pe telefoane Samsung mai vechi. Ce modele primesc acest update

Începând de astăzi, funcțiile AI prezentate odată cu lansarea familiei Samsung Galaxy S24 vor fi disponibile și pentru posesorii telefoanelor flagship de acum un an de la producătorul sud-coreean. Mai exact, modelele S23, S23+, S23 Ultra, dar și mult mai recentul S23 FE, vor fi primi un update pentru One UI 6.1 care adaugă funcționalitatea Galaxy AI. De o actualizare similară se bucură și modelele pliabile Samsung Galaxy Z Fold 5 și Z Flip 5.

Actualizarea de One UI cu Galaxy AI ar trebui să fie live chiar acum pentru utilizatorii de la noi din țară care dețin unul dintre telefoanele menționate anterior, disponibilitatea acestui update fiind confirmată și pe rețelele de socializare de mulți dintre posesorii flagship-urilor Samsung din 2023. Din păcate, se pare că posesorii de modele S23/Z5 deblocate de rețea din America de Nord vor fi nevoiți să aștepte până în luna aprilie pentru acest update.

Galaxy AI vine și pe anumite tablete Samsung

De asemenea, posesorii tabletelor Samsung Galaxy Tab S9, Tab S9+ și Tab S9 Ultra ar trebui să primească update-ul cu Galaxy AI. Versiunile cu conectivitate 5G ale acestor tablete vor primi actualizarea tot în luna aprilie. Din păcate, se pare că modelele de tablete Samsung S9 FE nu vor beneficia de acest update.

Suita Galaxy AI oferă acces la funcții bazate pe inteligență artificială precum Circle to Search de la Google, traducerea în timp real a convorbirilor telefonice (indisponibilă încă pentru limba română), posibilitatea de a edita fotografii cu ajutorul elementelor de AI generative, sumarizarea conținutului de pe paginile web și multe altele.

Sursa: GSMArena.com

Urmărește Go4IT.ro pe Google News