1 milion numere de telefonie mobilă portate în reţeaua Digi Mobil

1 milion numere de telefonie mobilă portate în reţeaua Digi Mobil

Deşi este cel mai tânăr operator de telefonie mobilă din România, Digi Mobil se poate lăuda cu un rezultat remarcabil, fiind reţeaua cu cele mai multe numere de telefon portate din alte reţele.

De la lansarea serviciului de portabilitate în luna octombrie 2008 şi până la începutul anului 2017 mai mult de 1 milion numere de telefonie mobilă au fost portate în reţeaua Digi Mobil de la ceilalţi operatori de telecomunicaţii de pe piaţa din România. Astfel, Digi Mobil devine furnizorul cu cele mai multe numere primite prin portare.

Succesul este pus în seama investiţiilor semnificative făcute în dezvoltarea şi extinderea acoperirii reţelei Digi Mobil 3G şi 4G, dar şi ofertele atractive gândite pentru a răspunde nevoii pentru trafic de date.

Succesul Digi Mobil se datorează în egală măsură eforturilor pe care compania le-a făcut constant, cât şi utilizatorilor care au avut încredere într-un serviciu nou, aflat la început de drum. Avem certitudinea că vom îmbunătăţi permanent serviciile mobile, investiţia în tehnologia 4G fiind acum prioritară, astfel încât să ajungem la cât mai mulţi utilizatori cu aceasta. Este un efort gradual şi susţinut pentru creşterea capabilitaţilor reţelei, 4G fiind următoarea tendinţă importantă pentru consumul optim de internet mobil. Astfel, vom putea să susţinem fără nicio problemă creşterea de trafic a clienţilor actuali, precum şi traficul noilor clienţi care ne vor alege.” afirmă Valentin Popoviciu, Vicepreşedinte RCS & RDS.

Reţeaua Digi Mobil numără în prezent peste 3 milioane de abonaţi, în mai puţin de trei ani de la relansarea serviciului. În prezent, reţeaua 3G Digi Mobil acoperă aproximativ 97% din populaţie, iar reţeaua 4G a atins pragul de 37%.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult