A apărut aplicaţia prin care îţi declari duşmanii pe Facebook!

A apărut aplicaţia prin care îţi declari duşmanii pe Facebook!

Facebook-ul e noul porumbel al păcii, lumea are liste cu sute, chiar mii de prieteni, iar butonul de Like a ajuns să fie mai utilizat decât Enter-ul. Dacă nu îţi convine ceva, trebuie să spui clar şi răspicat asta într-un comentariu, nu există “Dislike” şi nici o listă cu persoane pe care nu le agreezi. Există însă aplicaţia EnemyGraph care vine în întâmpinarea celor ce vor să declare şi să ţină evidenţa duşmanilor pe Facebook.

EnemyGraph permite definirea unei liste de duşmani, listă care din păcate nu se integrează în pagina de profil ci este disponibilă doar în cadrul aplicaţiei, aşa încât doar utilizatorii care au instalat-o pot vedea pe cine urăşti tu cel mai mult.

EnemyGraph

Există desigur şi un buton de Share prin intermediul căruia poţi publica pe Wall persoanele “non grata” din lista EnemyGraph.

Peste toate, ai posibilitatea să alegi şi cel mai mare duşman, iar acesta va figura în capul listei cu titlul de “Archenemy”. În rest, fiecărui duşman îi poţi acorda un grad de “periculozitate” pe o scară de la 1 la 5 (1 = nu merită băgat în seamă, 5 = malefic).

Aplicaţia EnemyGraph este disponibilă aici.

A apărut aplicaţia prin care îţi declari duşmanii pe Facebook!

Urmărește Go4IT.ro pe Google News