Adjuncta de 24 de ani a ministrului de Interne din Ucraina a fost victima unui atac informatic, iar imagini controversate au apărut pe internet

Anastasia Deeva, o tânără în vârstă de 24 de ani, a fost numită recent adjunctul ministrului de Interne din Ucraina. La scurt timp după aceea au apărut pe internet imagini private ale femeii, unele fiind catalogate ca fiind „pornografice”. Se presupune că tânăra a fost victima unui atac informatic, iar autorităţile cred că este vorba de contul de iCloud al acesteia.

 

Şefii Anastasiei au apărat-o şi au spus că imaginile sunt false. Totuşi, aceasta nu este prima controversă în care este implicată tânăra. Ea a scris în CV că are 10 ani de experienţă. Asta înseamnă că a început să lucreze la vârsta de 14 ani.

 

 

Între 2013 şi 2015 Deeva a lucrat ca şi asistentă a lui Leonid Kozhara, consilier al fostului preşedinte Victor Ianukovici pe probleme de politică internă.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult