Află cât valorează “viaţa” ta pe Facebook, în dolari!

Află cât valorează “viaţa” ta pe Facebook, în dolari!

Eşti curios să afli cât de important eşti pe Facebook? Ei bine, ai nimerit în locul potrivit. Te informăm că, de curând, o companie din Statele Unite a lansat o pagină Web unde îţi calculează cât însemni, în bani, pentru Zuckerberg şi restul board-ului director .

Pentru a afla cât de neînsemnat sau, dimpotrivă, cât de important eşti pentru gigantica reţea de socializare, trebuie să completezi un chestionar simplu, în care să menţionezi unde locuieşti, câţi bani câştigi anual şi ce faci pe Facebook.

Cei care se tem că aceste informaţii ar putea fi furate şi folosite în diverse scopuri, nu trebuie să aibă motive de îngrijorare. Chestionarul nu îţi solicită numele, CNP-ul sau alte informaţii strict personale. Totul se desfăşoară sub protecţia anonimatului.

Dacă vrei să fii absolut sigur de faptul că nimeni nu va afla cine eşti şi ce faci, poţi completa chestionarul dintr-un loc public – accesând o reţea Wi-Fi spre exemplu.

În plus, nu trebuie să-ţi faci iluzii că valorezi prea mult. Dat fiind numărul imens de membri ai reţelei de socializare, rezultatul ar putea să te dezamăgească. Viaţa ta pe Facebook nu face nici cât un bilet de tren de la Bucureşti la Constanţa.

Completează chestionarul aici

Urmărește Go4IT.ro pe Google News