Alexandru Tomescu este invitat la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

07.09.2022
Alexandru Tomescu este invitat la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

Violonistul Alexandru Tomescu este invitatul lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA ce va fi difuzat sâmbătă, 10 septembrie, începând cu ora 19:00.

Alexandru Tomescu a debutat la vârsta de 9 ani ca solist al Orchestrei Simfonice din Constanța. De la debutul său din 1985 a susținut peste 200 de concerte și recitaluri în peste 30 de țări. A câștigat numeroase premii naționale și internaționale la festivalurile de muzică clasică.

Pentru măiestria lui, în septembrie 2007, i-a fost acordat de către statul român privilegiul de a cânta la faimoasa vioară Stradivarius Elder-Voicu 1702 pentru o perioadă de cinci ani. Vioara Stradivarius Elder, folosită timp de patru decenii de maestrul Ion Voicu, este considerată a fi unul din cele mai bine conservate instrumente Stradivarius.

Alexandru Tomescu este nepotul poetului Lucian Avramescu.

Urmărește interviul integral cu Alexandru Tomescu, sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 19, doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult