Apple a publicat noul plan tarifar pentru serviciul iCloud

10.09.2014
Apple a publicat noul plan tarifar pentru serviciul iCloud

Dacă la partea de securitate lucrurile nu stau prea bine, măcar tarifele cerute pentru serviciul iCloud au scăzut semnificativ, apropiindu-se de nivelul competiţiei.

Cu 5GB spaţiu de stocare gratuit, utilizatorii serviciului iCloud pot extinde funcţionalitatea de bază alegând între 4 variante de abonament lunar:

  • 5GB – gratuit
  • 20GB – 1 dolar
  • 200GB – 4 dolari
  • 500GB – 10 dolari
  • 1TB – 20 dolari

Deşi mult mai atractive comparat cu grila de preţuri afişată anterior, tarifele sunt încă departe de nivelul competiţiei. Spre exemplu, serviciul Google Drive pune la dispoziţia utilizatorilor de Android (şi nu numai) 15GB spaţiu de stocare gratuit, care poate fi extins la 100GB contra unui tarif de 1.99 dolari pe lună, respectiv 1TB cu 9.99 dolari.

Apple a publicat noul plan tarifar pentru serviciul iCloud

Tot 15GB gratuit pune la dispoziţie şi serviciul OneDrive adresat dispozitivelor cu sistem de operare Windows, ajustabil la 100GB contra unui tarif de 1.99 dolari/lună, respectiv 200GB cu 3.99 dolari/lună.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult