Atunci când nu lansează vehicule electrice sau nave spaţiale, Elon Musk se distrează cu lansatoare de flăcări. Produsul poate fi comandat

Autor: Aurelian Mihai 29.01.2018
Atunci când nu lansează vehicule electrice sau nave spaţiale, Elon Musk se distrează cu lansatoare de flăcări. Produsul poate fi comandat

Livrat de Boring Company, business-ul responsabil cu proiecte de infrastructură susţinut de fondatorul Tesla, aruncătorul de flăcări portabil a fost dezvăluit chiar în ajunul Crăciunului.

Anunţul ce părea mai degrabă o glumă s-a concretizat cu o campanie de precomandă, dispozitivul care pare inspirat din jocurile first-person-shooter pentru PC putând fi obţinut contra sumei de 500 dolari, cu 100 dolari mai puţin decât era anunţat.

Don’t do this. Also, I want to be clear that a flamethrower is a super terrible idea. Definitely don’t buy one. Unless you like fun.

A post shared by Elon Musk (@elonmusk) on

Elon Musk a dus lucrurile şi mai departe, demonstrând personal modul de folosire, punând la încercare curajul cameramanului. Comparat altor dispozitive pentru uz militar, încadrate tot la categoria „aruncătoare de flăcări”, dispozitivul alimentat cu o butelie portabilă pare mai degrabă o jucărie.

Să sperăm doar că glumiţa CEO-ului SpaceX nu va fi urmată de incidente regretabile, în care folosirea iresponsabilă a produsului comandat pe internet are drept consecinţă pagube materiale şi victime.

 

Tags: