Beneficiile de voce si date, disponibile fără costuri suplimentare în roaming pentru clienţii Vodafone Romania

03.04.2017
Beneficiile de voce si date, disponibile fără costuri suplimentare în roaming pentru clienţii Vodafone Romania

Utilizatorii de abonamente şi cartele preplătite în reţeaua Vodafone România vor avea posibilitatea de a folosi, fără costuri suplimentare, beneficiile naţionale de minute si internet mobil în toate tarile din Uniunea Europeana plus Islanda, Lichtenstein si Norvegia.

 „Suntem mândri să fim din nou cu un pas înainte şi să inovăm piaţa de telecomunicaţii din România, liberalizând serviciile de roaming pentru toţi clienţii noştri persoane fizice. În acest an aniversar, Vodafone, prima reţea mobilă digitală din România, devine şi prima care le oferă utilizatorilor săi flexibilitatea de a comunica în Europa în aceleaşi condiţii ca în România şi bucuria de a se simţi exact ca acasă”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone România.

Oferta face parte din campania prin care operatorul aniversează 20 de ani în România şi este valabilă pentru clienţii noi şi pentru cei care îşi reînnoiesc abonamentele începând de la 10 euro, precum şi pentru cei care îşi activează extra-opţiuni la cartele preplătite începând de la 8 euro. De asemenea, apelurile primite de abonaţii Vodafone România în roaming în Spaţiul Economic European vor fi gratuite.

Şi cel mai recent portofoliu de abonamente pentru companii lansat de Vodafone România oferă posibilitatea de a folosi, fără costuri suplimentare, beneficiile de minute şi de date incluse şi în ţările din Spaţiul Economic European, Vodafone România facilitând astfel comunicarea în roaming pentru toţi cei 8,7 milioane de utilizatori mobili.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult