CANCAN.RO lansează super-producția CANCAN NEWS

16.04.2021
CANCAN.RO lansează super-producția CANCAN NEWS

CANCAN.ro a lansat, începând cu 15 aprilie, super-producția CANCAN NEWS, care dezvăluie totul despre vedetele din România. În fiecare seară, de luni până vineri, de la ora 21.30, atât pe site-ul publicației, cât și pe pagina de Facebook și canalul de YouTube al acesteia, vor fi prezentate, într-o formă cu totul nouă, cele mai tari subiecte din showbiz și nu numai.

Publicația CANCAN a fost lansată la data de 16 aprilie 2007, în urmă cu exact 14 ani. În mai puțin de un an, adică în februarie 2008, aceasta ajungea la vânzări de peste 150.000 exemplare pe zi. A urmat dezvoltarea extensiei video a brandului, respectiv producția CANCAN TV, lider absolut de audiență pe Kanal D și totodată emisia CANCAN.RO de la ROMÂNIA TV, aceasta fiind lider de audiență în ziua difuzării.

Din august 2012, echipa CANCAN s-a focusat complet pe online și social media, ajungand la 800.000 cititori pe zi si la peste un milion de urmăritori pe Facebook iar ulterior la peste o sută de mii pe Instagram.

CANCAN NEWS este o producție a diviziei video a grupului Gândul Media Network, din care mai fac parte producțiile Gândul NEWS, Gândul Live, moderată de Emma Ziecescu, ProSport Live, moderată de Victor Vrînceanu, Gândul Financiar, moderată de Mihaela Pântea și Gândul Green, moderată de Bogdan Pavel.

CANCAN.ro face parte din Gândul Media Network, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc și cuprinde publicațiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, viitorulromaniei.ro și raziculacrimi.ro.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult