Ce s-a căutat în 2007 pe Google, iPhone pe primul loc

Ce s-a căutat în 2007 pe Google, iPhone pe primul loc

Google a făcut public deja cunoscutul Zeitgeist pe 2007. Pentru cei care nu ştiu, Google Zeitgeist reprezintă statistica termenilor de căutare din anul care tocmai se încheie. Cu alte cuvinte, cei mai căutaţi termeni ai anului 2007 conform Google.

Pe primul loc în căutările cu Google, atât în America, cât şi în restul lumii, a fost iPhone. Nu se poate spune că este o surpriză, era de aşteptat. În ceea ce priveşte ştirile, cele mai folosite cuvinte au fost american idol, youtube şi (nu putea să lipsească) britney spears. În showbiz, la seriale conduce heroes, în timp ce filmele cele mai căutate au fost transformers şi 300.

O secţiune nouă şi totodată amuzantă a Google Zeitgeist este topul întrebărilor. Cele mai frecvente întrebări cu care a fost bombardat Google în 2007 au fost: who is god (cine este Dumnezeu), what is love (ce este iubirea) şi how to kiss (cum să săruţi). Secţiunea aceasta, după cum uşor se poate suspecta după nivelul de inteligenţă al întrebărilor, a avut în vedere doar America.

Statisticile complete ale anului 2007 realizate de Google pot fi găsite aici.

Google Zeitgeist

Urmărește Go4IT.ro pe Google News