Cei interesaţi de crearea unui cont peTwitter cu nume personalizat vor avea mai multe şanse de reuşită peste 6 luni

27.11.2019
Cei interesaţi de crearea unui cont peTwitter cu nume personalizat vor avea mai multe şanse de reuşită peste 6 luni

Administratorii Twitter au anunţat primele măsuri în direcţia unei mult dorite curăţenii generale, vizând purjarea conturilor inactive. Asta ar putea elibera nume de utilizator mult râvnite, pe care primii utilizatori le-au adjudecat încă de la crearea reţelei de socializare.

Interesant este că regulile de utilizare a reţelei Twitter prevedeau deja o strategie pentru gestionarea conturilor rămase inactive, pe care însă administratorii reţelei de socializarea au ales să o ignore pentru a nu strica aparenţa unui colectiv foarte numeros de utilizatori. Însă deja se vede că ochiul liber că reţeaua Twitter nu mai e ca în perioada sa de glorie, statisticile pentru anul 2019 arătând o bază de 330 milioane de utilizatori care intră pe Twitter cel puţin o dată pe lună şi doar 134 milioane de utilizatori activi zilnic.

O lungă perioadă de timp, numărul în creştere al activărilor de conturi a fost subiect de laudă pentru administratorii Twitter, aceştia trecând sub covor alte detalii care ar fi conturat o imagine completă asupra activităţii reţelei de socializare, cum ar fi numărul de postări/redistriburi, răspunsuri date la tweet-urile altor utilizatori şi frecvenţa vizitelor pe Twitter.

Eliberate de sub strânsoarea conturilor demult rămase nefolosite, sau înregistrate pur şi simplu pentru adjudecarea unor denumiri foarte populare, numele ce vor redeveni disponibile după expirarea celor şase luni perioadă de graţie probabil că nu vor rămâne vacante pentru mult timp, cele cu adevărat valoroase fiind adjudecate la fel de repede.

Deocamdată, cei care deţin unul sau mai multe conturi de Twitter rar folosite, dar pe care doresc totuşi să le păstreze, ar face bine să urmărească eventualele atenţionări primite pe email, sau să le viziteze preventiv, pentru a stopa dezactivarea acestora.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult