Cel mai bun conţinut de pe iTunes Store şi AppStore premiat de Apple

Cel mai bun conţinut de pe iTunes Store şi AppStore premiat de Apple
Continuând tradiţia anuală, Apple a anunţat premiile pentru cele mai bune produse disponibile pe iTunes Store şi AppStore. Acestea sunt împărţite pe categorii în funcţie de genul conţinutului, iar fiecare categorie include câteva sub-categorii. Este vorba despre premii pentru aplicaţii, muzică, filme, seriale TV şi cărţi lansate în 2014 disponibile în inventarele magazinelor Apple.
 
 
Aruncând o privire asupra acestui clasament, putem observa că cele mai lăudate jocuri, filme şi albume de muzică ale anului au fost considerate şi de Apple drept cele mai bune din punct de vedere calitativ. Alegerile de mai jos nu sunt însă influenţate de vânzări şi/sau numărul de descărcări, compania oferind statistici separate pentru aceste categorii.
 
Aplicaţii: 
 
Muzică: 
 
Filme: 
  • Best Blockbuster: Guardians of the Galaxy 
  • Best Family Movie: The LEGO Movie 
  • Best Director: Richard Linklater 
  • Best Discovery: Obvious Child 
 
Seriale TV: 
  • TV Show of the Year: Fargo 
  • Best Performances: True Detective, Season 1 
  • Best Discovery: The Honorable Woman 
  • Best Breakthrough: Key & Peele, Volume 4 
 
Cărţi: 
 
Pe primul loc în topul celor mai descărcate aplicaţii pe bani se află FlightRadar24 pentru iPhone şi Minecraft Pocket Edition pentru iPad. Cele mai populare aplicaţii gratuite au fost Facebook Messenger pe telefoane şi YouTube pe tablete, iar cea mai profitabilă aplicaţie a fost Clash of Clans atât pe iPhone, cât şi pe iPad.
 
Toate aceste aplicaţii se pot găsi pe AppStore într-o categorie specială a magazinului. Întrucât filmele şi serialele TV nu sunt disponibile pe iTunes România, nu putem oferi link-uri către câştigători.
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult