Cel mai important eveniment de tehnologie al anului: Dell Technologies Forum 2020

24.11.2020
Cel mai important eveniment de tehnologie al anului: Dell Technologies Forum 2020

Ce eveniment anual reunește experții în tehnologie, care discută aplicat pe studii de caz, tendințe pentru noul an, demo-uri și dezbateri?

Este vorba despre Dell Technologies Forum, care va avea loc pe data de 26 noiembrie, în mediul online. Participanții se pot înregistra gratuit, aici.

De ce este important Dell Technologies Forum?

Anual, cel mai mare furnizor de tehnologie la nivel global, Dell Technologies, organizează evenimentul Dell Technologies Forum, devenit o referință printre specialiștii tech. Acesta reunește speakeri internaționali din cadrul companiei, companii partenere care implementează tehnologii de ultimă oră, dar și pasionați din industrie.

Ce veți descoperi în cadrul evenimentului?

O mulțime de informații aplicate despre ultimele tehnologii, în special în contextul special al ultimului an. Printre acestea se numără:

  • The Future of Workplace: cum va arăta interacțiunea dintre angajați și companie în viitorul post-pandemic?
  • The Future of Infrastructure: strategiile viitoare de business depind de volumele de date gestionate de către companie. Cum le vor gestiona?
  • Data Protection: cum stocam și protejăm cele mai importante resurse ale companiilor?
  • Tehnologii emergente: ce ne rezerva viitorul în materie de tehnologie?

Odată cu 2020, orice companie trebuie să fie o companie de tehnologie, pentru a rămâne relevantă și competitivă într-o lume transformată digital.

Înscrie-te acum la Dell Technologies Forum 2020 și află totul despre transformarea prin tehnologie a companiei tale!

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult