Cum arată noul Zenfone 9 la interior. VIDEO

10.08.2022
Cum arată noul Zenfone 9 la interior. VIDEO
Zenfone 9

Asus Zenfone 9 apare dezasamblat până la ultima componentă, arătând avantajele și neajunsurile celui mai recent model Asus.

În ciuda designului compact, Zenfone 9 nu este nicidecum un telefon modest, producătorul Asus încercând să atingă majoritatea aspectelor esențiale, cu unele compromisuri la partea de capacitate a bateriei.

Dispozitivul vine cu cel mai puternic chipset disponibil în „lumea” Android, Snapdragon 8+ Gen 1. Telefonul poate fi comandat cu până la 16 GB memorie RAM, are camere foarte bune și baterie cu autonomie peste așteptări. O asemenea combinație este rară pe telefoane cu dimensiuni compacte și ecran mai mic de 6”.

În ciuda dimensiunilor relativ modeste (146.5 x 68.1 x 9.1 mm și greutate 169 grame), Zenfone 9 vine cu majoritatea componentelor încadrate la dimensiuni ”normale” pentru un smartphone lansat în anul 2022. Doară că nivelul de performanță pare să spună altceva. Așa că, unde sunt compromisurile.

La fel ca multe telefoane moderne, Zenfone 9 face anumite compromisuri pentru facilitarea dotărilor de ultimă generație, cum ar fi folosirea unei carcase cu finisaje din plastic și alte detalii mai puțin sesizabile,  vizând modul de asamblare. Astfel, folosirea cu generozitate a adezivului și modul în care producătorul pare să îngreuneze accesarea și înlocuirea ecranului, duc la un scor general de 4.5/10 puncte posibile.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult