Cum şi în ce condiţii poţi şterge mesajele trimise din greşeală pe WhatsApp

Cum şi în ce condiţii poţi şterge mesajele trimise din greşeală pe WhatsApp

WatshApp adaugă funcţie pentru ştergerea şi revocarea mesajelor trimise, cu anumite restricţii.

Aflată la fază de testare, opţiunea pentru retragerea mesajelor deja trimise va fi disponibilă atât pentru conversaţiile individuale, cât şi discuţii de tip group chat purtate cu mai mulţi utilizatori.

Pentru a revoca un mesaj trimis din greşeală procedăm la fel ca atunci când dorim să ştergem un mesaj din propriul fir de discuţie, numai că în loc de opţiunea „delete” bifăm „delete for everyone”.

Pentru ca revocarea mesajelor să funcţioneze este necesar ca toţi participanţii la conversaţie să aibă instalată versiunea actualizată a aplicaţiei, disponibilă începând cu această săptămână. Astfel, după fiecare solicitare este emis un mesaj de confirmare, informând dacă ştergerea mesajului a reuşit pentru toate dispozitivele.

Trebuie ştiut că mesajele pot fi retrase doar în primele 7 minute după ce au fost trimise, iar efortul depus ar putea fi oricum în zadar, dacă persoana conectată la celălalt capăt a citit mesajul de îndată ce a fost recepţionat.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult