Digi Mobil a ajuns la o cotă de piaţă de 25%, depăşind reţeaua Telekom Mobile în privinţa numărului de abonaţi

Digi Mobil a ajuns la o cotă de piaţă de 25%, depăşind reţeaua Telekom Mobile în privinţa numărului de abonaţi

Cu peste 2 milioane de abonaţi, serviciul de telefonie Digi Mobil a ajuns în numai doi ani de la lansare să deţină aproximativ 25% din piaţa abonamentelor pentru persoane fizice. Pachetul de servicii Optim Nelimitat  a atras 1 milion de clienţi in ultimii doi ani si se clasează în acest fel in topul preferinţelor utilizatorilor Digi Mobil si din piaţă. In acelaşi timp, serviciul de internet mobil înregistrează peste 2,4 milioane de utilizatori.

Investiţiile în dezvoltarea şi extinderea reţelei Digi Mobil 3G şi 4G, dar şi ofertele comerciale concepute să răspundă cerinţelor şi nevoilor de comunicare ale utilizatorilor din România, au atras într-o perioada scurtă, numărul mare de utilizatori în reţeaua companiei RCS & RDS.

În acelaşi timp, traficul total de date mobile dintr-o lună a ajuns la 2,8 milioane de Gbytes, în timp ce traficul lunar de  Internet şi date fixe a ajuns la 204 milioane de Gbytes. Traficul mediu al unui utilizator Digi Mobil este astfel de aproape 3 ori mai mare decât al unui utilizator mediu din piaţă.

„Secretul succesului înregistrat cu serviciul Digi Mobil se datorează pe de o parte, investiţiilor în tehnologie pentru a oferi un serviciu de calitate, la un preţ avantajos, pentru utilizatorii din România, iar, pe de altă parte, clienţilor care au avut încredere în noi. Vom continua să investim în dezvoltarea reţelelor 3G şi 4G pentru a le oferi clienţilor noştri servicii de internet mobil la viteze superioare, astfel încât să se poată bucura de pachetul generos de date mobile pe care Digi Mobil îl are inclus la toate abonamentele din portofoliu.” declară Valentin Popoviciu, Vicepreşedinte RCS & RDS.

Preţurile abonamentelor din portofoliul Digi Mobil încep de la 1,94 euro/luna (TVA inclus) şi includ, în funcţie de pachetul ales, minute nelimitate în reţeaua Digi (fix-mobil), dar şi in alte reţele naţionale şi internaţionale (fix-mobil), sute de SMS-uri, trafic lunar de date mobile de până la 5 GB în reţeaua 3G şi de până la 30 GB la viteză maximă în reţeaua 4G.

Compania vine în sprijinul utilizatorilor care nu sunt clienţi de servicii fixe Digi şi îşi portează numărul în reţeaua Digi Mobil şi le oferă posibilitatea de a achiziţiona telefoane inteligente cu avans scăzut cu pana la 50%.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult