Digi Mobil prelungeşte acordul pentru roaming naţional şi oferă 30 GB trafic de date lunar, la viteze 4G

Digi Mobil prelungeşte acordul pentru roaming naţional şi oferă 30 GB trafic de date lunar, la viteze 4G

RCS & RDS vine cu o ofertă tentantă pentru utilizatorii Digi Mobil: internet mobil cu până la 30 GB trafic lunar la viteze 4G, fără costuri suplimentare. În plus, acordul de roaming naţional de voce şi date mobile a fost prelungit, oferit acoperire extinsă  chiar şi în zonele fără reţea Digi Mobil.

Traficul de date mobile în reţeaua 4G este nelimitat pentru orice categorie de abonament, primii 30 GB fiind disponibili la viteze superioare. Traficul de date mobile în reţeaua 4G Digi Mobil este disponibil la toate tipurile de abonamente din gama Avantaj 2, 3, 5 şi Optim 2, 3, 5 şi Nelimitat. În funcţie de tipul abonamentului contractat, utilizatorii Digi Mobil beneficiază de trafic de date mobile între 3 GB şi 5 GB în reţeaua 3G.

Oferta se adresează clienţilor noi şi existenţi, persoane fizice, care utilizează un echipament compatibil în reţeaua 4G Digi Mobil (frecvenţa 2600 MHz TDD, banda 38). Preţurile pachetelor de servicii Digi Mobil încep de la 2 euro (TVA inclus),  iar clienţii pot achiziţiona smartphone-uri compatibile cu tehnologia 4G, cu plata integrală sau în rate, fără dobândă. Serviciul 4G se activează gratuit direct de pe telefonul mobil, tastând *111# şi urmând paşii indicaţi în mesajul de pe telefonul mobil.

Totodată, RCS & RDS anunţă continuarea acordului privind roamingul naţional până la data de 31 martie 2017 pentru serviciile de voce şi date mobile. Utilizatorii Digi Mobil au astfel posibilitatea să comunice în zonele fără reţea Digi Mobil, urmând ca, pe măsura extinderii şi dezvoltării acesteia, roamingul naţional să fie eliminat. Roamingul naţional de voce va fi oferit în continuare gratuit utilizatorilor Digi Mobil, însă roamingul de date mobile va fi contra cost începând cu data de 01 aprilie 2016.

Acoperirea de tip exterior a reţelei 3G Digi Mobil a crescut în perioada 2015-2016 cu 10% ajungând la peste 94% din populaţie la nivelul ţării. Compania va continua să investească accelerat în dezvoltarea reţelelor 3G şi 4G în cât mai multe localităţi, atât pentru acoperirea de exterior cât şi de interior, astfel încât de serviciile mobile să beneficieze din ce în ce mai mulţi utilizatori.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult