Digi Mobil reduce tariful abonamentelor Optim Nelimitat si introduce un nou tip de abonament

Digi Mobil reduce tariful abonamentelor Optim Nelimitat si introduce un nou tip de abonament

RCS & RDS a aplicat noi reduceri de preţuri pentru abonamentele Optim Nelimitat şi a introdus Complet 5, un nou tip de abonament.

Dedicat persoanelor fizice si juridice, noul abonament Complet 5 va oferi clientilor smartphone-uri gratuite, aceştia putând alege din oferta unor producători ca Allview, Huawei, Lenovo, Microsoft, Philips si Samsung.

Începând cu data de 3 iunie, orice client care optează pentru abonamentele Optim Nelimitat poate contracta acest serviciu cu numai 5 euro/luna (TVA inclus) dacă folosesc deja un serviciu fix Digi (internet sau televiziune), respectiv 6 euro/luna (TVA inclus) dacă nu sunt abonaţi la nici un alt serviciu. Anterior, tarifele practicate erau de 7, respectiv 10 euro/lună.

Clientii care au un singur serviciu fix Digi pot comanda abonamentul Optim Nelimitat la tariful de 5 euro/luna (TVA inclus), fata de 7 euro/luna cat plăteau pana acum. Abonaţii RCS & RDS care au doua servicii fixe pot contracta Optim Nelimitat cu 5 euro/luna (TVA inclus) si 4 euro/luna (TVA inclusa) pentru cel putin doua abonamente, pentru fiecare abonament in parte.

Digi Mobil reduce tariful abonamentelor Optim Nelimitat si introduce un nou tip de abonament

Abonamentul Optim Nelimitat  include convorbiri nelimitate in orice retea nationala si in retelele internationale fixe si pina la 3000 de minute in retelele internationale mobile, internet mobil nelimitat in reteaua proprie si100 MB/luna pentru date in roaming national, pe care clientii ii pot utiliza gratuit.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult