După ce a atins 700 milioane utilizatori, Telegram lansează abonamente Premium pentru utilizatorii care vor mai mult

20.06.2022
După ce a atins 700 milioane utilizatori, Telegram lansează abonamente Premium pentru utilizatorii care vor mai mult

Telegram Premium este cum oficial, versiunea „pentru cunoscători” a serviciului de mesagerie criptată venind cu un tarif lunar de 5.49 euro și avantaje incontestabile pentru cei care folosesc platforma în mod constant.

Abonându-te la telegram Premium, poți dubla la 4GB limita privind dimensiunea fișierelor trimise altor utilizatori, totodată având garanția că poți trimite și descărca fișiere la viteze considerabil mai mari decât utilizatorii de rând. Totodată, primești acces la stickere și emoticoane exlusive, respectiv, funcții avansate pentru gestionarea sesiunilor de chat. Administratorii Telegram dau asigurări că lista „beneficiilor” este mult mai mare și în continuă expansiune, abonații Telegram Premium primind acces prioritar la funcții aflate în dezvoltare, încă nedisponibile publicului larg.

Deși, administratorii platformei au grijă să nu intervină cu reclame prea intrusive, care să agaseze utilizatorii, merită menționat și că abonații Telegram Premium primesc garanția unei experiențe complet fără reclame.

Lista beneficiilor continuă cu posibilitatea setării unor poze de profil animate (inclusiv video) și capabilități voice-to-text. Altfel spus, vei putea dicta răspunsurile la mesajele primite în formă text, indiferent de specificul dispozitivului de pe care te conectezi.

Telegram precizează totuși că setul complet de beneficii variază de la o regiune la alta. Spre exemplu, anumite funcții ar putea fi disponibile exclusiv vorbitorilor de limbă engleză.

În ciuda anunțării noi opțiuni de abonament, administratorii companiei dau asigurări că toate funcțiile disponibile deja publicului larg vor rămâne gratuite, iar standardele de securitate înaltă, care au clădit reputația Telegram, nu vor fi „diluate” pentru utilizatorii care nu aleg opțiunea Premium.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult