ESET pune la dispoziţie o nouă versiune pentru ESET Online Scanner

16.09.2016
ESET pune la dispoziţie o nouă versiune pentru ESET Online Scanner

Aplicaţie gratuită de scanare şi ştergere malware, bazată pe tehnologiile ThreatSense, ESET Online Scanner oferă scanări antivirus complete direct din browserul web.

Configurat să fie prietenos cu utilizatorul, ESET Online Scanner a introdus de asemenea caracteristici suplimentare pentru înlăturarea malware-ului, fiind incluse:

  • Scanarea locaţiilor Autostart – Activează scanarea Autostart şi sectorul de boot pentru detectarea ameninţărilor ascunse – prin alegerea acestei opţiuni în “advanced setup/scan targets”
  • Ştergerea regiştrilor de malware – Înlătură malware-ul care rămâne în sistemul de regiştri
  • Curăţarea în timpul repornirii, urmată de re-scanare – Dacă este necesar, ESET Online Scanner este capabil să marcheze cele mai persistente secvenţe malware, pentru o ştergere automată după un restart.

Ultima versiune de ESET Online Scanner este complet independentă de tipul browserului, ce înseamnă că poate fi rulată cu uşurinţă de pe toate browserele web cunoscute. În plus, instalarea este acum posibilă fără privilegiile de administrator iar scanarea şi eliminarea malware-ului de pe computer este mult mai facilă.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult