ESET pune la dispoziţie o nouă versiune pentru ESET Online Scanner

Autor: Aurelian Mihai 16.09.2016
ESET pune la dispoziţie o nouă versiune pentru ESET Online Scanner

Aplicaţie gratuită de scanare şi ştergere malware, bazată pe tehnologiile ThreatSense, ESET Online Scanner oferă scanări antivirus complete direct din browserul web.

Configurat să fie prietenos cu utilizatorul, ESET Online Scanner a introdus de asemenea caracteristici suplimentare pentru înlăturarea malware-ului, fiind incluse:

  • Scanarea locaţiilor Autostart – Activează scanarea Autostart şi sectorul de boot pentru detectarea ameninţărilor ascunse – prin alegerea acestei opţiuni în “advanced setup/scan targets”
  • Ştergerea regiştrilor de malware – Înlătură malware-ul care rămâne în sistemul de regiştri
  • Curăţarea în timpul repornirii, urmată de re-scanare – Dacă este necesar, ESET Online Scanner este capabil să marcheze cele mai persistente secvenţe malware, pentru o ştergere automată după un restart.

Ultima versiune de ESET Online Scanner este complet independentă de tipul browserului, ce înseamnă că poate fi rulată cu uşurinţă de pe toate browserele web cunoscute. În plus, instalarea este acum posibilă fără privilegiile de administrator iar scanarea şi eliminarea malware-ului de pe computer este mult mai facilă.

Tags: